header banner
Default

Verwachtingen voor de koers van Solana: Kan het bedrijf 1000 euro bereiken na de speculatie over het VISA-partnerschap? | Bitcoinmagazine nl


De Solana koers is in de afgelopen 24 uur met bijna 2% gestegen, dit als gevolg van de aankondiging van VISA. De betalingsgigant kondigde aan dat het USDC betalingen via het netwerk van Solana mogelijk zal maken. Thans biedt VISA de mogelijkheid om zowel via het Ethereum netwerk als via de Solana blockchain betalingen te verwerken.

VISA wil via het netwerk van Solana zich vooral richten op de ondersteuning voor stablecoins. Dit zijn cryptomunten die zich vastklampen aan de prijs van bijvoorbeeld de dollar. Voor een bedrijf als VISA dat enorm veel betalingen in ‘de echte wereld’ regelt, zijn vooral stablecoins een interessant gegeven in de crypto markt.

Kort voor deze ontwikkeling heeft PayPal een eigen stablecoin, PayPal USD (PYUSD), gelanceerd. Er is aldus sprake van een duidelijke trend waarbij traditionele financiële instanties crypto betalingsmogelijkheden op steeds bredere wijze integreren. De verwachting is dan ook dat de stablecoin markt binnen 5 jaar de $3 biljoen overstijgt. Investeren in crypto’s die van deze ontwikkeling kunnen profiteren, kan aldus bijzonder interessant zijn. Dat zorgde dan ook voor de stijging in de Solana koers.

Solana Koers overstijgt na aankondiging VISA – Kan Solana 1000 euro worden de komende jaren?

VIDEO: Solana Price News Today - Elliott Wave Price Prediction & Technical Analysis, Price Update!
More Crypto Online

Als gevolg van de aankondiging is SOL gisteren met ruim 5% gepiekt, tot boven de $20. Hoewel de Solana koers nu weer onder de $20 is gedaald, blijft het zo’n 1,8% hoger liggen dan 24 uur geleden.

Deze stijging lanceerde Solana ook boven zowel zijn 200-daagse (blauw) als 30-daagse (geel) moving average. Ook de relative strength index (RSI, paars) is hierdoor gisteren boven de 75 komen te liggen, wat signaleerde dat Solana te veel gekocht werd.

Solana koers verwachting - Kan Solana 1000 euro worden na bullishness rondom VISA partnerschap?

Hoewel Solana weer van het niveau van gisteren is afgedaald, wordt verwacht dat de bullishness van de aankondiging van VISA nog niet voorbij is. De gevolgen van deze aankondiging zullen waarschijnlijk ook op lange termijn te voelen zijn. Als je gisteren voor de aankondiging van VISA in Solana zat, was gisteren een goed moment om je winst op te nemen.

Op korte termijn verwacht Solana rond het huidige niveau te blijven en misschien kan het dit jaar de $25 doorbreken. Als er op lange termijn nog meer goed nieuws is voor SOL en de crypto markt, dan kan Solana 1000 euro worden in de komende 10 jaar.

Op korte termijn verwacht Solana echter niet voor explosieve winst te kunnen zorgen, hiervoor zijn betere alternatieven. Als we kijken naar kleine crypto’s met potentie om een grote stijging mee te maken, zouden crypto presales een goede mogelijkheid kunnen zijn.

In een crypto presale kun je altcoins kopen voor een vaste lage prijs voordat ze gelanceerd worden op exchanges. Als de token dan stijgt in waarde doordat er veel vraag naar is, kun je winst maken op je investering. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden van nieuwe cryptomunten die verwachten dit jaar te exploderen.

Wall Street Memes ($WSM) – De grootste meme coin van 2023?

VIDEO: Can SOLANA Hit $3211? 10,600% GAINS!!!
Cheeky Crypto

Wall Street Memes heeft dit jaar een indrukwekkende presale gehouden, waarmee het meer dan $25 miljoen heeft opgehaald. Nu is de laatste maand om $WSM nog voor een vaste lage prijs te kopen aangebroken voordat de nieuwe crypto gelanceerd wordt op exchanges.

In totaal hebben zo’n 1 miljoen investeerders en ‘degens’ zich aangesloten bij de Wall Street Memes community. Hierdoor is ook de verwachting dat $WSM gelist zal worden op grote exchanges, waardoor de vraag naar de meme coin verder waarschijnlijk toe zal nemen.

Wall Street Memes biedt nu ook de mogelijkheid om je tokens te staken, waardoor je nog meer tokens kunt verdienen. Dit verwacht de verkoopdruk laag te houden door meer mensen te stimuleren hun tokens vast te houden. Daarnaast kun je ook meedoen aan airdrops, die samen goed zijn voor 30% van de token supply.

Je kunt $WSM kopen in de presale voor $0,0337 per stuk, maar je hebt niet lang meer om dit te doen. Nadat de nieuwe crypto gelanceerd wordt op exchanges, verwacht deze prijs nog veel hoger te worden.

Direct Wall Street Memes kopen

Bitcoin BSC ($BTCBSC) – Bitcoin op de Binance Chain met mogelijkheid voor staking

VIDEO: Solana Price News Today - Elliott Wave Price Prediction & Technical Analysis, Price Update!
More Crypto Online

Bitcoin BSC is een van de nieuwste crypto presales die voor veel traders wel eens interessant kan zijn. Deze alternatieve Bitcoins werken op het netwerk van Binance, maar hebben vergelijkbare tokenomics met de originele Bitcoin zoals een vaste max. supply van 21 miljoen.

Het voordeel van Bitcoin BSC is dat je $BTCBSC tokens kunt staken voor extra passief inkomen. Dit maakt de altcoins een goede investering op lange termijn en verwacht daardoor de verkoopdruk laag te houden.

Solana koers verwachting - Kan Solana 1000 euro worden na bullishness rondom VISA partnerschap?

Met de komende Bitcoin halving in 2024, verwacht ook deze nieuwe Bitcoin kloon te kunnen meeliften op de voordelen hiervan. Daarom is $BTCBSC een erg interessante investering.

Je koopt $BTCBSC tokens al voor $0,99 per stuk, gebaseerd op de prijs van Bitcoin in 2011. In de loop van zo’n 120 jaar zal 69% van de token supply worden ontgrendeld in de vorm van staking rewards.

Nu naar Bitcoin BSC

Launchpad XYZ ($LPX) – Vind met cryoto AI de volgende kleine crypto met potentie om x100 te gaan.

VIDEO: SOLANA (SOL) BREAKOUT EMERGENCY!!!
Steph is Crypto

Launchpad is een erg interessant project dat bezig is met het bouwen van een complete Web3 hub, waar het beste van crypto op één plek te vinden zal zijn. Hier zul je van alles kunnen vinden, van NFT’s tot fractionalized assets en van DeFi coins en presales tot metaverse projecten.

Het project verkoopt zijn $LPX token in de presale, die je kunt gebruiken voor extra voordelen op het platform. Zo kun je korting krijgen op tarieven van exchanges, exclusieve toegang tot NFT mints, presales en play-to-earn games en unieke community badges.

Enhance your trading strategies with our Advanced Analytics

Secure your spot today! ????⤵️https://t.co/VP1YsOx6jB
#LaunchpadXYZ #AI #Trading #Web3 pic.twitter.com/ZSYoYAthwO

— Launchpad.xyz (@launchpadlpx) September 5, 2023

Met deze utility, verwacht de vraag naar $LPX erg hoog te worden, daarom kan een vroege investering tijdens de presale je erg veel winst opleveren. Nadat de presale is uitverkocht, zal $LPX worden gelanceerd op exchanges, maar nu kun je ze nog kopen voor $0,0445 per stuk.

Nu naar Launchpad XYZ

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Sources


Article information

Author: James Esparza

Last Updated: 1699464722

Views: 1168

Rating: 4.7 / 5 (36 voted)

Reviews: 99% of readers found this page helpful

Author information

Name: James Esparza

Birthday: 1933-11-24

Address: 920 Guerrero Trail Apt. 755, Lake Barbara, KY 18104

Phone: +3978471463347459

Job: Medical Doctor

Hobby: Photography, Surfing, Golf, Coin Collecting, Geocaching, Amateur Radio, Yoga

Introduction: My name is James Esparza, I am a dazzling, priceless, strong-willed, persistent, lively, rich, radiant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.