header banner
Default

İslami Kripto Para Birimi, Şeffaf, Etik ve Helal!


İslam dininin emirlerine uygun, etik odaklı dijital varlık olan Islamic Coin halka açık token arzını duyurdu. Söz konusu token’ın arzının tarihi yakın zamanda resmen duyurulacak.

Misyonu, dünyanın Müslüman toplumuna Dijital Çağ için, inovasyon ve hayırseverliği desteklerken sorunsuz işlem ve etkileşim sağlayacak bir finansal araç sunmak olan projenin detayları ise dikkat çekiyor.

HABER AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

Öncelikli olarak resmi lansmanından çok daha önce güçlü bir topluluk yaratmayı başaran Islamic Coin, lansman öncesi 400 milyon dolarlık yatırımın yanı sıra tecrübeli bir ekip tarafından hazırlanan teknik altyapı ve yol haritası oluşturmayı da başardı.

Proje, İslam dünyasının taleplerine uygun olarak faiz, spekülasyon gibi konularda da şeffaflık sunarak, dinin emirlerine uygun bir yol izlemekte. Islamic Coin, projenin bu konudaki tutarlılığını ve gerçekliğini kanıtlamak adına dini alimlerden aldığı fetva ları da topluluğuyla sık sık paylaşmaktadır. Bu da projenin helal mi yoksa haram mı olduğuna ilişkin şüpheleri olan potansiyel yatırımcıları rahatlatmaktadır.

HABER AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

Tüm bunlara ek olarak Islamic Coin sürdürülebilirlik, etik ve şeffaflığa odaklanmasıyla da dikkat çekiyor. Üstelik, cüzdan bilgileri gnosis-safe.io üzerinden açık bir şekilde erişilebilir durumda.

Islamic Coin Oldukça Güçlü Bir Blockchain ve Web3 Altyapısıyla Geliyor

VIDEO: ŞERİAT DESTEKLİ İLK ALTCOİN: FETVA İLE ÇIKAN KRİPTO PARA!🚀NEDİR BU İSLAMİC COİN?🔥ALMAK MANTIKLI MI?🚀
Kriptograt

Projenin tarihsel geçmişine bakıldığında ise Mart 2023’te İngiltere merkezli DDCAP gerçekleştirilen anlaşma dikkat çekiyor. Islamic Coin bu anlaşma kapsamında küresel çapta faaliyet gösteren 300’den fazla İslami Banka ile bir altyapı anlaşması yaptığını duyurmuştu. Anlaşma aynı zamanda DDCAP ile de bir iş birliğini içeriyor. Projenin teknik altyapısında yer alan blockchain çözümü ise “Haqq Blockchain” olarak tanımlanmaktadır. Arapça’da ‘hakikat’ anlamına gelen Haqq, finans konusunda İslami ilke ve geleneklere sıkı sıkıya bağlı olmaya söz veren bir blockchain olarak da tanımlanabilir.

HABER AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

Islamic Coin ayrıca 1 milyondan fazla küresel kullanıcısıyla dünyanın en büyük değişim platformu olan Holiday Swap ile özel bir entegrasyon kurduğunu duyurdu.

Islamic Coin’in üzerine inşa edildiği blok zinciri Haqq (doğru olan/adil olan), özel Web3 ortağı olacak ve Holiday Swap’ın sadakat token sistemini ve ilgili tüm işlemleri Web3’e eklemesini sağlayacak. Ortaklık, her iki platformun kullanıcılarının etik destekli, endüstri sınıfı dijital bir platformda müşterilere daha fazla hizmet sunmasını sağlayacak.

Sushi Swap ile Yapılan İş Birliği Projeyi Güçlendiren Bir Başka Detay

VIDEO: 1.5 MİLYON TL' LİK İŞLEM #kripto #bitcoin #shorts
Para Mühendisi

Tarihler Haziran 2023’ü gösterdiğinde ise proje Sushi Swap ile bir ortaklık anlaşması yaparak dikkat çekmeyi başarmıştı. Sushi, anlaşma kapsamında Islamic Coin’in küresel topluluğu için likidite sağlama, varlıklarını stake etme ve likidite madenciliği aşamasında token kazanma gibi çeşitli avantajlardan yararlanmasını sağlayacak.

Lansman öncesi topladığı 400 milyon dolarlık fona ek olarak BAE Hoşgörü Bakanı Şeyh Nahayan Mabarak Al Nahayan tarafından “Altın Mükemmellik Ödülü’nün” yanı sıra “En Umut Verici ESG Kripto” ve “Orta Doğu Blockchain Ödülleri” gibi alanlarda da aldığı ödüllerle adından söz ettirdi. Ekibin başarıları, BM’nin COP27’sinde uluslararası aydınlara sundukları ödüllerin ötesine geçerek, BM iklim gündemini destekleme ve küresel girişimlere aktif olarak katkıda bulunma konusundaki kararlılıklarını göstermektedir.

Sources


Article information

Author: Todd Mcdaniel

Last Updated: 1698552122

Views: 825

Rating: 3.5 / 5 (69 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Todd Mcdaniel

Birthday: 1974-06-11

Address: 0551 Clayton Mill Suite 690, Jeffreymouth, DC 19824

Phone: +4011708992528576

Job: Teacher

Hobby: Backpacking, Astronomy, Hiking, Fishing, Photography, Fencing, Motorcycling

Introduction: My name is Todd Mcdaniel, I am a expert, valuable, candid, esteemed, courageous, talented, dear person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.