header banner
Default

Golem (GLM) Yorum? GLM Coin Nedir?


Golem kullanıcıların kolaylıkla erişim sağlayabileceği merkeziyetsiz bir işlem ağıdır. Golem Network ile kullanıcılar birbirleriyle bağlantı kurarak kullanılmayan kaynaklarını paylaşabilmektedir. GLM coin ise ağın yerel kripto para birimidir.

Rehber İçeriği

Golem küresel, açık kaynaklı, merkeziyetsiz ve herkesin ulaşabileceği bir “süper bilgisayar” olarak tanımlanmaktadır. Bu “süper bilgisayar” ağda bulunan kullanıcıların bilgisayarlarıyla sağladıkları hesaplama gücünün bir araya getirilmesiyle oluşmaktadır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

The Golem Project” başlığı ile yayınlanan teknik makalesinde projenin önemli detaylarına yer verilmiştir. Ortaya çıkış hedefi ise talebe bağlı olarak, boşta kalan bilgi işlem gücünü ihtiyaç duyanlara dağıtmanın yeni bir yolunu sunmaktır. Kullanıcıların işlem gücünden yararlanmak, almak ve satmak için adil biçimde ağa katıldığı, karmaşık görevlerin ağdaki küçük alt görev birimlerine bölündüğü, eşler arası (P2P) bir ağ meydana getirmiştir. Golem ağında merkezi bir otorite bulunmamaktadır. Hiçbir kullanıcı diğerinden daha az ya da çok değerli değildir.

Golem Network (GLM) projesini benzersiz yapan başlıca özellikler kısaca şunlardır:

  • Ağ üzerinden kullanıcıların kolayca bağlantı kurmaları ve kullanılmayan kaynakları paylaşmak için birbirine ödeme yapmaları sağlanır.
  • Son teknoloji mimarisi ile geliştiricilerin kısıtlamalar ile karşılaşmadan projeler oluşturmasına olanak vermektedir.
  • Açık kaynak platform aynı zamanda esnektir. Tamamen programlanabilir ve yaratıcılığı teşvik ederken, sansür endişelerinin de ortadan kaldırılmasını ve sınırsız, Proxy içermeyen ağ aracılığıyla platformdan çıkarmayı destekler.
Ekran Resmi 2023 01 21 12.34.20

GLM Coin Nedir?

VIDEO: Golem (GLM) Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey - 10 Soruda Kriptoparalar #43
BtcTurk

GLM coin, Golem ağının kripto para birimidir. GLM, ERC-20 tabanlı bir token’dır. Golem Network’ün eski token’ı GNT, 2020 yılının son aylarında GLM olarak değiştirilmiştir. GLM; Golem ağına erişmek, ağlardaki hesaplamaların karşılığında ödemeleri yapmak ve dijital kaynakları kiralamak için eşler arası işlemlerde kullanılan bir jetondur.

Golem ağı, son teknoloji mimarisi ile proje geliştiricilerinin daha yenilikçi projeler oluşturmasına olanak sağlar. Kullanıcılar kullanmadıkları bilgi işlem kapasitesini ihtiyacı olan kişiler ile paylaşabilir. Bu paylaşımı sağlayan kullanıcılar karşılığında ödeme olarak GLM alabilmektedir. Ayrıca Golem ağı, Ethereum 2. katmanının üzerine inşa edilmiştir.

GLM, kullanıcılarına bilgisayarlarının hesaplama gücünü ihtiyaç duyan diğer kullanıcılara sunabilme imkanı veriliyor. Bu sayede karmaşık ve yüksek hesaplama gücü gerektiren işlemleri yapabilmek için o kadar fazla donanıma sahip olmaya gerek kalmıyor.

Golem Kurucusu Kim?

VIDEO: Golem - GLM Coin Analiz 🚨🚨 Yükseliş için bu direnç kırılmalı !!!
Crypto Kadir

Golem (GLM) 2016 Nisan ayında Julian Zawitowski, Andrzej Regulski, Piotr Janiuk ve Aleksandra Skrzypczak’ın kurucuları olduğu Golem Factory tarafından kurulmuştur.

Projenin tarihine bakıldığında köklerinin oldukça eskiye dayandığı görülmektedir. 2014 yılında DEVCON0’daki ilk sunum gerçekleşmiştir. 2015 yılında Golem Network CEO’su DEVCON1’de Ethereum’da nano ödemeler sunmuştur. 2016 yılına gelindiğinde ise başlangıçta DAOist tarafından finanse edilmiştir. Kasım ayında ise Golem Network, inşası için kitle fonlaması yapılan ilk projelerden biri olmuştur. Takip eden yıllarda ise yeni uygulamalar ve geliştirmeler ile yoluna devam etmiştir.

Golem Nasıl ve Nereden Alınır?

VIDEO: Golem Network Token (GLM) Nedir? GLM Token piyasa bilgileri
Bilmedikleriniz

Golem coin, listelendiği kripto para borsaları aracılığıyla alınır. Bu borsalar, kullanıcıların kripto paraları dolar, Euro veya diğer fiat paralarla satın almasına veya satmasına olanak tanır. Örneğin Binance, Coinbase, Bittrex gibi borsalar ülkemizde de kullanılabilmektedir. Ayrıca, kripto paralarınızı direk satın almak isterseniz, Türkiye’de yer alan bankaların internet bankacılığı aracılığıyla kredi kartı ile alabilirsiniz. Ancak, öncelikle kripto paraların nasıl kullanılacağı, saklanacağı ve yatırım yapılacağı konularında bilgi sahibi olmalısınız ve tabi GLM coin alımı için hangi borsalarda yer aldığını bilmelisiniz.

Golem coin satın almak için aşağıdaki adımlar takip edilmelidir:

  1. Kripto para borsasına kayıt olmak: Öncelikle, GLM’nin yer aldığı borsalardan birine kayıt olmalısınız. Bu işlem genellikle ad, soyad, e-posta ve telefon numarası gibi temel bilgileri içerir.
  2. Kimlik doğrulama: Birçok borsa, kimlik doğrulama işlemi gerektirir. Bu işlem genellikle bir fotoğrafınızı veya kimlik belgenizin bir tarafını yüklemenizi gerektirir.
  3. Para yatırma: Borsaya para yatırmak için birçok yöntem kullanabilirsiniz. Örneğin, kredi kartı, banka havalesi, e-cüzdan gibi.
  4. Kripto paraları satın almak: Para yatırdıktan sonra, GLM token satın almak için alım emri verebilirsiniz. Bu emir, belirli bir fiyat ve miktar arasında gerçekleşecektir.
  5. Kripto paraları saklamak: Golem token’ları saklamak için cüzdan oluşturmanız gerekir. Bu cüzdanlar, borsalar tarafından sağlanabilir veya harici cüzdanlar olarak adlandırılan, kişisel cüzdanlar olarak indirilebilir.
  6. Kripto paraları takip etmek: GLM varlığını takip etmek için, borsa veya cüzdan uygulamalarını kullanabilirsiniz. Bu uygulamalar, kripto paralarınızın değerini ve hangi borsalarda işlem gördüğünü gösterir.

GLM Piyasa Bilgileri

VIDEO: Golem nedir ve geleceği nasıl?
Kripto Haber

Piyasa verileri, Golem fiyatı, hacmi, arz ve talebi gibi önemli değişkenleri gösterir. Bu veriler, GLM token’ın gelecekteki performansını tahmin etmek için kullanılabilir. Çeşitli kaynaklardan elde edilen bu verilere genellikle internet üzerinden erişilebilir. Örneğin, Coinmarketcap ve CoinGecko gibi siteler, dijital paraların fiyatlarını, hacmini ve diğer verileri takip etmek için kullanılabilir.

Golem Coin Kaç Adet Var, Arzı Ne Kadar?

VIDEO: Golem Coin Nedir ?
Kriptoline_turk

Dijital para arzı, bir dijital paranın mevcut olarak ne kadar miktarda olduğunu veya gelecekte ne kadar miktarda üretileceğini ifade eder. Arz, genellikle bir dijital paranın toplam miktarı olarak tanımlanır ve bazı dijital paralar sınırlı arzda olabilir. Örneğin, Bitcoin’in arzı 21 milyon adet olarak sınırlıdır ve tüm bu Bitcoin’ler zaman içinde madencilik yoluyla üretilir. Bu sınırlı arz, Bitcoin’in değerinin zaman içinde artmasına neden olabilir. Bazı kripto varlıkların arzı ise sınırsız olabilir. Dolayısıyla yatırımcılar Golem almadan önce Golem coin kaç adet var? sorusunun yanıtını araştırmaktadır.

Buna göre, Golem coin 1 milyar adet dolaşım arzına sahiptir. Toplam arzın tümü kullanıcıların ellerinde ve kripto para alım satım platformlarında dolaşımdadır.

Golem Coin En Yüksek Kaçı Gördü?

VIDEO: Golem Token Nedir ? Web 3.0'ın Yeni Gözdesi mi...
Koto

Kripto varlıkların en yüksek seviyesi ATH olarak adlandırılır. ATH’nin açılımı ise İngilizce All Time High’dır; yani tüm zamanların en yüksek seviyesi anlamına gelmektedir. Golem ATH seviyesi bu coin’in bu zamana dek gördüğü en yüksek seviyesyi gösterir. Yani aynı zamanda GLM yatırımı yapacak olanlar için bu token’ın potansiyeli nedir, sorusunun yanıtı verilmiş olur ve bir öngörü oluşturur.

Golem Coin en yüksek ATH fiyatı 13 Nisan 2018 tarihinde 1,32 USD olarak görülmüştür.

glm

Golem Coin En Düşük Kaçı Gördü?

VIDEO: 40 DAKİKADA 120X!🚀ELON MUSK, ALIN VE ÇOK KAZANIN DİYEREK SAYDI: PEPE, DOGE, XRP, FLOKİ VE DAHASI...🔥
Kriptograt

GLM yatırımı yapacak olan kullanıcılar Golem coin en düşük kaçı gördü? sorusunun yanıtını merak ediyorlar. Çünkü herhangi bir alım durumunda düşebileceği en düşük seviyenin bilinmesi bir coin için yatırım planı oluşturmuş olacaktır. Kriptoda ATL olarak adlandırılan en düşük fiyat, İngilizce All Time Low kavramının kısaltılmışıdır.

Golem coin en düşük ATL fiyatı 12 Aralık 2016’da 0,009 USD olarak kaydedilmiştir.

GLM Coin Fiyatı

VIDEO: 2023-2025 Boğa Sezonun Yıldızı Olacak Coin
BYİNAN

GLM coin fiyatı, arz ve talebe göre belirlenir. Arz, bir dijital paranın mevcut olarak ne kadar miktarda olduğunu ifade ederken, talebi ise insanların o dijital paranın ne kadar değerli olduğuna inandıklarını gösterir. Eğer arz az ve talebi yüksek ise, fiyat yüksek olacaktır. Eğer arz fazla ve talebi düşük ise, fiyat düşecektir.

Golem token fiyatını, ayrıca dünya çapındaki haberler, regulasyonlar ve hükümetlerin kararları gibi dış etkenler de etkileyebilir. Örneğin, hükümetlerin kripto paraları yasaklaması fiyatları düşürürken, hükümetlerin kripto paraları teşvik etmeleri fiyatları yükseltebilir.

Tüm bunlar, kripto paraların volatil olmasına neden olur ve fiyatların hızlı değişebilmesine sebep olur. Bu yüzden, genel olarak dijital paraların fiyatlarını takip etmek için çeşitli kaynaklar kullanmanız önerilir.

Golem coin güncel fiyatı şu şekildedir:

golem

Golem (GLM)

0.286422 $

Golem Hangi Borsalarda Var?

VIDEO: MoonBeam (GLMR) Altseason Price Targets. GLMR Price Prediction And Price Chart Analysis 2023
Mr Legend Crypto

Kripto paraları borsalarda satın almak için öncelikle bir kripto para borsasına kaydolmanız gerekmektedir. Kaydolduktan sonra, borsada mevcut olan fiat para (USD, EUR, vb.) veya diğer kripto paralar ile kripto paralarınızı satın alabilirsiniz. Bu işlemler için genellikle bir banka hesabı veya kredi kartı gerekir. Kripto para borsaları arasında Binance, Coinbase, Kraken gibi popüler seçenekler bulunmaktadır.

GLM token’ın yer aldığı yabancı ve yerli borsalar aşağıdaki gibidir:

  • Binance
  • BtcTurk
  • Bitay
  • Poloniex
  • Bithumb
  • KuCoin
  • Uniswap (V2)
  • Coinbase Exchange
  • Bitfinex
  • OKX
  • Huobi
  • Gate.io

GLM Coin Yorum

VIDEO: GLMR Prediction 10/NOV GLMR Coin Price News Today - Crypto Technical Analysis Update Price Now
Crypto Infos

Kripto para yorumları, kripto paralarla ilgili görüşleri ve değerlendirmeleri içerir. Bu yorumlar, genellikle kripto paraların gelecekteki fiyat hareketleri, teknolojileri veya diğer özellikleri hakkında tahminler içerir. Yorumlar, kripto para yatırımcıları, analistler, uzmanlar veya güncel olaylarla ilgili olarak kripto paraların gelecekteki performansını değerlendirmek için kullanılır.

Kripto para yorumları, çoğunlukla kripto para borsaları, forumlar, sosyal medya veya haber sitelerinde yer alır. Bu yorumlar, kullanıcıların alım-satım kararlarını vermelerine yardımcı olabilir ancak aynı zamanda yanıltıcı veya yanıltıcı olabilir. Bu nedenle, yatırımcılar GLM coin yorumlarını okurken dikkatli olmalıdır ve kendileri için uygun olan kararları vermelidir.

Sources


Article information

Author: Brandon Dixon

Last Updated: 1699981082

Views: 689

Rating: 4 / 5 (72 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Brandon Dixon

Birthday: 2015-07-21

Address: 595 Frank Plains Apt. 644, Georgetown, MD 87377

Phone: +3793143566227813

Job: Event Planner

Hobby: Swimming, Dancing, Coffee Roasting, Soccer, Hiking, Cocktail Mixing, Geocaching

Introduction: My name is Brandon Dixon, I am a spirited, lively, unwavering, honest, dedicated, accomplished, Colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.