header banner
Default

Deze analist beweert dat Bitcoin op het punt staat om nog meer te groeien


De populaire analist Ali Martinez zegt dat Bitcoin op het punt staat om de volgende stijgingen in te zetten, maar dat we eerst een kleine dip kunnen krijgen. Martinez deelt zijn visie met zijn 31.700 volgers op Twitter en stelt dat een daling richting de 33.000 dollar een goede mogelijkheid is; voordat we die weg omhoog in kunnen zetten.

Dit baseert Martinez op een zogenaamde stijgende driehoek in de grafiek, die Bitcoin nu even doormoet.

All-time high in oktober 2025

Dat is wat Ali Martinez op korte termijn van Bitcoin verwacht, maar op de iets langere termijn voorziet de analist een all-time high in oktober 2025. Die voorspelling baseert de analist op de voorgaande marktcycli die Bitcoin doormaakte.

“Als we de vorige twee cycli van Bitcoin onderzoeken vanaf de marktbodems en naar de huidige trend kijken, dan is dit nog steeds een goed moment om Bitcoin te kopen! Een vergelijkbaar traject zou de volgende all-time high moeten opleveren in oktober 2025. Dat betekent dat we nog twee spannende jaren te gaan hebben!”, aldus Martinez.

We gaan het allemaal rustig afwachten, want meer kunnen we op dit moment eigenlijk niet doen als het op de Bitcoin koers aankomt. De markt heeft het, zoals altijd, voor het zeggen.

Weerstand voor Ethereum

Naast Bitcoin bespreekt Martinez ook de toekomst van Ethereum. Voor Ethereum ziet hij een gigantische weerstand rond de koers van 1.960 dollar. Daar komen namelijk een zogenaamde “supply muur” tegen, wat betekent dat hodlers op dat niveau zouden kunnen verkopen.

“Wanneer breekt Ethereum uit?”

Daarvoor moeten we mogelijk eerst een gigantische supply voorbij op de koers van 1.960 dollar. Hier kochten 1,14 miljoen adressen namelijk bijna 33 miljoen Ethereum volgens IntoTheBlock”, zo gaat Martinez verder.

Daar ligt dus een behoorlijke horde voor de nummer twee van de markt en alleen de tijd kan ons leren of het zal zullen om die op korte termijn te overwinnen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Sources


Article information

Author: Eric Cooper

Last Updated: 1699389963

Views: 606

Rating: 3.6 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eric Cooper

Birthday: 1981-08-29

Address: 099 Amy Vista Suite 835, Carmenberg, MI 37370

Phone: +4285472703546651

Job: Investment Banker

Hobby: Skydiving, Astronomy, Geocaching, Chocolate Making, Video Editing, Web Development, Crochet

Introduction: My name is Eric Cooper, I am a forthright, dazzling, treasured, Determined, dear, esteemed, unyielding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.