header banner
Default

De analist denkt dat de Bitcoin-koers op weg is naar 45punt000 euro


Bitcoin (BTC) heeft vorige week menig crypto-investeerder op zeer positieve wijze verrast. De bitcoin koers steeg ontzettend hard tot boven de 35.000 dollar als gevolg van een overvloed aan optimisme voor de komst van een spot Exchange Traded Fund (ETF) voor bitcoin. Veel mensen vragen zich af: hoeveel verder kan de prijs van bitcoin nog stiojgen? Volgens een bekende crypto-analist is de recente prijsstijging slechts het begin.

🔔 Vandaag: €56 goud gratis Advertentie GoldRepublic

Kan BTC zijn stijging doorzetten?

VIDEO: Technische Analyse met Ivan - Bitcoin koers naar $43.000 - Ethereum kan snel volgen
Crypto Insiders

CryptoCon deelde gisteren een interessante analyse van de koersprestaties van bitcoin op X. Gebaseerd op data uit het verleden verwacht hij dat de huidige stijgende trend doorgezet kan worden tot een piek van 48.000 dollar.

Dit koersdoel is niet zomaar natte vingerwerk. Met zijn zogenoemde ‘Magic Bands’ is de voorspelling tot stand gekomen. Dit model is in het verleden met een zeer hoge mate van precisie bij de hoogte- en dieptepunten van de bitcoin koers uitgekomen.

You have seen cycle bands like this for #Bitcoin before.

But never to this accuracy.

If you look closely, you’ll see how almost every major local top and bottom has respected these.

This is my own creation, I call them: The Magic Bands!🪄

And they say next up is 48k.

They… pic.twitter.com/d496X2WdKs

— CryptoCon (@CryptoCon_) October 29, 2023

Naast de absolute bodems en pieken zijn er drie verschillende ‘levels’ die naar eigen zeggen als soort magneten fungeren. ‘’De prijs blijft er niet graag tussen hangen’’, aldus CryptoCon. Iedere keer wanneer de prijs boven het eerste level uitbrak, werd het tweede level snel bereikt.

Binnen de huidige cycle ligt het eerste level op 31.916 dollar en de tweede op 48.187 dollar. 31.916 was een sterk weerstandsniveau voor bitcoin, maar vorige week schoot de koers hier in één rechte lijn doorheen. Mocht bitcoin net als in het verleden doorschieten richting het tweede level, dan kunnen we snel een koers van nipt boven de 48.000 dollar gaan zien.

Advertisement

Bitcoin piek in 2025

VIDEO: Binnenkort HALVERING van de Bitcoin koers? | 100 euro crypto kopen
een Passief Inkomen

Zoals gezegd brengt de analyse ook een absolute piek voor de volgende bullmarkt tot stand. Deze zogenoemde ‘Cycle Top Band’ staat gelijk aan 111.529 dollar. In het verleden steeg de koers iedere keer tot vlak boven dit bovenste level uit.

CryptoCon staat met name bekend vanwege zijn zogenoemde ‘Halving Cycles Theory’. Dit model voorspelt een prijspiek van 138.000 dollar ergens rond november/december 2025 Hij heeft nog veel meer voorspellingen gedaan op basis van andere modellen en allemaal komen ze rond de 130.000 dollar uit.

Met de Magic Bands zou een koers van 130.000 dollar ook perfect binnen het plaatje passen. Investeerders en handelaren moeten zich echter bewust zijn van het feit dat dit slechts de visie van één analist is. Zoals altijd bieden in het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst.

Sources


Article information

Author: John Turner

Last Updated: 1699797842

Views: 850

Rating: 5 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: John Turner

Birthday: 1917-03-15

Address: PSC 1229, Box 4440, APO AP 75259

Phone: +3925092474311829

Job: Pilot

Hobby: Backpacking, Kite Flying, Stargazing, Gardening, Quilting, Cycling, Hiking

Introduction: My name is John Turner, I am a persistent, sincere, resolute, treasured, variegated, forthright, venturesome person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.