header banner
Default

John Wick sona erdi mi? John Wick 5 yeni bir film olacak mı?


John Wick öldü mü? Serinin dördüncü filminde kendisi için bir mezar yaptırılan John Wick'in ölüp ölmediği merak ediliyor. John Wick 5 filmi olacak mı?

John Wick karakterinin ölüp ölmediği konusunda kesin bir bilgi verilmemiş. Ancak, "John Wick: Chapter 4" filminin sonunda, John Wick'in Marquis de Gramont'u öldürdükten sonra Yüksek Masa'dan özgürlüğünü kazandığı belirtiliyor. Filmin bu bölümünün ardından Winston (Ian McShane) ve Bowery King (Laurence Fishburne) tarafından John Wick'in çok sevdiği eşinin mezarının yanına gömüldüğü görülüyor. Ancak, bu son, karakterin geri dönüşünü zorlaştırabilir. Screen Rant, seyircilerin "John Wick 4"ün sonunda karakterin cesedini görmediğine dikkat çekti. Bu, John Wick'in Yüksek Masa'dan kurtulduktan sonra saklanıyor olabileceği ihtimalini akıllara getiriyor.

john-wick

Entertainment Weekly'nin "Wick gerçekten öldü mü? Yoksa Reeves, 5. John Wick filminde rolü bir tekrar canlandırmayı bir şekilde hayal edebiliyor mu?" sorularına Keanu Reeves'in verdiği cevap "Bilmiyorum" olmuş, ancak "Asla asla deme" sözünü hatırlattı.

Özetle, John Wick'in ölüp ölmediği konusunda kesin bir bilgi yok. Ancak, karakterin ölmediği ve ilerleyen filmlerde geri dönebileceği ihtimali bulunuyor.

John Wick filmleri hakkında bilgi

VIDEO: John Wick 5 Hakkında Açıklamalar: Gelecek mi & Nasıl Olacak?
EBLLM

"John Wick" film serisi, Amerikalı aksiyon filmlerinden oluşan bir seridir. Seri, eski bir tetikçi olan John Wick karakterinin suç dünyasına geri dönüşünü ve bu dünyada yaşadığı maceraları konu alır. İşte serideki filmler:

  1. John Wick (2014): Serinin ilk filmi. John Wick, emekliye ayrılmış bir tetikçidir. Ancak, köpeğini öldüren bir grup gangsterin peşine düşer ve intikam almak için suç dünyasına geri döner.

  2. John Wick: Chapter 2 (2017): John, bir kan borcu nedeniyle tekrar suç dünyasına dönmek zorunda kalır. Ancak bu sefer, uluslararası bir suikastçi örgütüne karşı mücadele etmek zorundadır.

  3. John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019): John Wick, örgüt tarafından hedef haline gelir ve hayatta kalmak için tüm yeteneklerini kullanması gerekmektedir.

  4. John Wick: Chapter 4 (2023): Serinin en yeni filmi. Detayları hakkında daha fazla bilgiye sahip değilim, ancak serinin devamı niteliğindedir.

Ana karakter John Wick'i ünlü aktör Keanu Reeves canlandırmaktadır. Diğer önemli karakterler arasında Winston (Ian McShane), Charon (Lance Reddick), Bowery King (Laurence Fishburne) ve Sofia Al-Azwar (Halle Berry) bulunmaktadır.

Seri, aksiyon sahneleri, hikayesi ve karakter derinliği ile bilinir. Ayrıca, serinin dünya çapında büyük bir başarıya ulaştığı ve birçok devam filmi ve yan hikayelerin üretildiği bilinmektedir.

Sources


Article information

Author: Mikayla Barnes

Last Updated: 1700067842

Views: 891

Rating: 3.6 / 5 (35 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mikayla Barnes

Birthday: 1964-02-09

Address: 638 Freeman Expressway Suite 123, Bradleymouth, NE 04383

Phone: +3841468168714870

Job: Network Administrator

Hobby: Ice Skating, Puzzle Solving, Chocolate Making, Cooking, Hiking, Yoga, Metalworking

Introduction: My name is Mikayla Barnes, I am a Adventurous, capable, unwavering, vibrant, Open, clever, Colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.